2018. május 2-án a rendőrök 52 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, melyből 14 közlekedési baleset súlyos és 38 könnyű sérüléssel végződött.

A szolgálatot ellátó állomány összesen 159 személyt fogott el, közülük 35 főt az ellenük érvényben lévő körözés alapján, 79 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten. 214 személyt állítottak elő, köztük 109 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt és további 10 személyt ittas vezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést 104 esetben foganatosítottak - olvasható a police.hu-n. (Nyugdíjasoknak segít a rendőrség - Ön is jól járhat.)

Magyarország területén május 2-án a rendőrök 5 jogellenesen tartózkodó külföldit tartóztattak fel, állítottak elő és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron. A rendőrök és a katonák 11 főt megakadályoztak az ország területére történő belépésben a magyar-szerb határon. Magyarország területén 18 fő határsértőt fogtak el a rendőrök, további 1 személy ellen közokirat-hamisítás miatt indult büntetőeljárás.

A kép forrása: Police.hu