Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Csütörtök este északnyugat felől hidegfront éri el a Kárpát-medencét. Északon többnyire erősen, délen, délkeleten változóan felhős idő várható. A legtöbb napsütés délkeleten valószínű. Északon több helyen, estétől a Dél-Dunántúlon is számíthatunk esőre, záporra, késő estétől északnyugaton a magasabban fekvő helyeken havas eső, hó is lehet.

A szél többfelé megerősödik, a délnyugati tájakon viharossá fokozódik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 0 és +6 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 8 és 14 fok között valószínű, de északkeleten helyenként hidegebb is lehet.

Pénteken az ország nagy részén borult lesz az ég, de a Dél-Alföldön vékonyabb, szakadozott felhőzet valószínű. A Dunántúl nyugati és északi tájain az éjszaka után nappali is gyakran várható eső, főként a magasabban fekvő helyeken havas eső, havazás is ígérkezik. Az ország többi részén napközben egyre nagyobb területen elered az eső, ám a Dél-Alföldre csak estétől érkezik a csapadék. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 0 és +6 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet az Alföldön és a Dunántúl délkeleti tájain 8 és 13, másutt 1 és 7 fok között várható, a Nyugat-Dunántúlon lesz a leghidegebb.

Fotó: OMSZ

Hétvégétől a meteorológiai szolgálat lassú lehűlést prognosztizál: szombaton a legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -1 és +7 fok között alakulhat, míg legmagasabb nappali hőmérséklet 1 és 8 fok között várható.

Vasárnap legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 0 és -5 fok között, a szélvédett, derült, havas vidékeken -5 fok alatt várható. A legmagasabb nappali hőmérséklet 2 és 7 fok között valószínű.

Hétfőn viszont már nagyobb hidegek jöhetnek, illetve néhol havazás is lehet: a legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában -3 és -8 fok között, a derült, havas vidékeken -10 fok alatt várható. A legmagasabb nappali hőmérséklet 0 és +5 fok között valószínű.