Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A közlemény szerint lezárták a Bajcsy-Zsilinszky út-Kiskörút útvonalat a Nyugati tér és az Astoria között, a József Attila utcát, az Andrássy utat a Bajcsy-Zsilinszky út és az Oktogon között, valamint a Markó utca-Bajcsy-Zsilinszky út-Kálmán Imre utca-Kozma Ferenc utca-Vértanúk tere-Garibaldi utca-pesti alsó rakpart által határolt területet.

A 2-es villamos rövidített útvonalon, a Közvágóhíd és a Széchenyi István tér között közlekedik, továbbá nem jár a 70-es és a 78-as trolibusz az Akácfa utca és a Kossuth Lajos tér között - írja az MTI.

A 72-es trolibusz módosított útvonalon, Zugló, vasútállomás (Hermina út) és a Nyugati pályaudvar között jár. A 73-as trolibusz a Jászai Mari tér felé, elterelve közlekedik. (Itt a vizes vébé - mutatjuk, hol számíthat lezárásokra.)

A 100E jelzésű autóbuszt szintén elterelik, a Deák Ferenc tér helyett a Fővám téri metróállomásig közlekedik.

A 9-es autóbusz megosztva jár: Óbuda, Bogdáni út és a Nyugati pályaudvar, illetve Kőbánya-alsó, vasútállomás és a Szentkirályi utca között - olvasható a közleményben.

A 16-os autóbusz ideiglenesen nem közlekedik, helyette a Széll Kálmán tér metróállomásról a gyakrabban induló 16A autóbusszal lehet a budai Várba eljutni.

A 15-ös és a 115-ös autóbusz megosztott útvonalon a Gyöngyösi utca, illetve az Árpád híd és a Nyugati pályaudvar, valamint a Boráros tér és az Astoria között közlekedik. A 105-ös autóbusz szintén megosztott útvonalon jár: a Gyöngyösi utca és a Nyugati pályaudvar, illetve az Apor Vilmos tér és a Széll Kálmán tér között.