Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A tiszántúli megyékben a legmarkánsabb a lehűlés mértéke, ott a 9-10 fokos hőmérséklet-csökkenés sem ritka. A térképen ugyanakkor az is látszik, hogy Dél-Dunántúlon pár fokkal még emelkedett is a hőmérséklet az elmúlt 24 órában.

Előrejelzés

Kedd délután többnyire erősen felhős vagy borult időre számíthatunk, és sokfelé várható eső, zápor, zivatar, főként a Dunántúlon jelentős mennyiségű csapadékkal. Szélerősödés csak zivatar környezetében lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 20 és 26 fok között valószínű. A tartósan csapadékos nyugaton 18, 19, az északkeleti határnál pedig akár 27 fok is lehet. Késő estére 16 és 21 fok közé hűl le a levegő.

Szerdára virradó éjszaka többnyire közepesen és erősen felhős területek és időszakok váltakoznak. Eleinte még több, majd az idő előrehaladtával egyre kevesebb helyen fordulhat elő zápor, zivatar. Mérsékelt marad a légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 13 és 18 fok között valószínű.

Szerdán a hosszabb-rövidebb napos időszakok mellett erőteljes lesz a felhőképződés. Elsősorban a déli, délutáni órákban még mindig több helyen kialakulhat zápor, zivatar. A nyugati határ mentén élénk lesz az északi szél, de átmeneti szélerősödés csak zivatar környezetében lehet. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 13 és 18 fok között valószínű. A legmagasabb nappali hőmérséklet 24 és 29 fok között alakul.

Ezt már olvasta? Nagyon meleg volt a nyár Hollandiában.

A kép forrása: OMSZ.