Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Hétfőn nagyobb eséllyel az Északi-középhegység térségében, az Alföldön és a Dunántúl délnyugati felén valószínű zápor, zivatar, néhol felhőszakadás. Délnyugaton éjszakába nyúlóan is lehet még csapadék. Többnyire mérsékelt marad a légmozgás, de zivatarok környezetében átmenetileg viharossá fokozódhat a szél. A hőmérséklet délután 27 és 31, késő este 17 és 23 fok között várható.

Keddre virradó éjszaka kezdetben főként a Dunántúlon még zápor, zivatar valószínű, majd az éjszaka második felében a gomolyfelhők nagy része feloszlik, hajnalra megszűnik a csapadék. Keleten lehetnek tartósabban gyengén felhős, vagy derült körzetek. A szél csak zivatar környezetében erősödik meg. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 13 és 20 fok között valószínű.

Kedden a sok napsütés mellett főként a déli óráktól lesz erőteljes a gomolyfelhő-képződés, és nagyobb eséllyel a Dunántúlon és a Duna-Tisza közén alakul ki zápor, zivatar, néhol felhőszakadás. Többnyire mérsékelt marad a változó irányú szél, de zivatarok környezetében viharos széllökések is lehetnek. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 13 és 20 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet 27 és 32 fok között várható.

Szerdán a sok napsütés mellett erőteljes gomolyfelhő-képződés várható. Több helyen alakul ki zápor, zivatar, helyenként felhőszakadás. Az északkeleti, keleti szél megélénkül, helyenként megerősödik, zivatarok környezetében átmenetileg viharossá fokozódik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 13 és 20, a legmagasabb nappali hőmérséklet 24 és 30 fok között alakul. (Katasztrófa szélére került a magyar éticsiga-ágazat.)

Csütörtökön a sok napsütés mellett erőteljes gomolyfelhő-képződés várható. Több helyen alakul ki zápor, zivatar, helyenként felhőszakadás. A déli, délkeleti szél helyenként megélénkül, zivatarok környezetében erős, viharos széllökések is lehetnek. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 12 és 18, a legmagasabb nappali hőmérséklet 25 és 30 fok között alakul.

A kép forrása: Napi.hu/Szász Péter.