Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Már nagyon készül a húsvétra a magyar miniszterelnök. Orbán Viktor közösségi oldalán buzdította a férfiakat, tegyék a dolgukat, készüljenek a húsvétra.

Kölniket feltölteni!

 – üzente a locsolkodásra készülő miniszterelnök nagyhét keddjén.

magyar kormányfő tavaly színesre festett tojásokat kapott – köztük egy narancssárgát is – az unokáitól, akik így hálálták meg a locsolást.

A lányoknak nehezebb lesz tartani a hagyományt

Ami a húsvéti tojás beszerzését illeti, idén érdemes igyekezni, mert az ünnepekre elfogyhat a népszerű, díszítésre szánt étel.

Az átlagos havi fogyasztást ki tudják elégíteni a magyarországi termelők, de karácsony és húsvét előtt annyira megugrik a kereslet, hogy csak külföldi szállítmányokkal lehet biztosítani a szükségletet.

Nem biztos, hogy lesz elég tojás húsvétra

Nem lesz hiány tojásból a következő napokban, viszont a húsvéti szükséglet kielégítése bizonytalan a Tojástermelők Szövetsége szerint. Bővebben>>>

A nagy húsvéti vásárlási roham közben a fogyasztóvédelmi hatóság nagyhéti nagy razziát jelentett be. Laboratóriumban vizsgálják a kalácsok, pálinkák, és a gyümölcslevek minőségét a fogyasztók védelmében.

Nagyhéten nagy fogyasztóvédelmi razziát tartanak

A húsvéti ünnepekre nemcsak a lakosság készül a nagy bevásárlásokkal, hanem a fogyasztóvédelmi hatóság is résen lesz a boltokban. Folytatják a nagy ellenőrzéseket, legutóbb kalácsokat, pálinkákat és gyümölcsleveket vizsgáltak. Bővebben>>>