Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A Nyugdíjasok Országos Szövetsége (NYOSZ) tagszervezeti tagjai számára 2012-ben bevezette a nyugdíjas kártyát. Ez egy olyan, elsősorban tagsági igazolvány, amely kedvezmények igénybevételére is jogosít, és amely az ország több üzletében, szolgáltatójánál vásárlás esetén kedvezményes árat (-5-10 százalék) garantál. A kedvezményt nyújtó helyek között vannak/lesznek nagyáruházak, szállodaláncok, bolthálózatok, gyógyfürdők, stb., melyek köre folyamatosan gazdagodik majd,

A gyarapodó elfogadóhelyek és a kedvezményt adó szolgáltatók listáját a szolgáltatás honlapján és időszakosan megjelenő tájékoztató füzetekben teszi közzé a Magyar Nyugdíjasok Egyesületeinek Országos Szövetsége.

A kedvezményeket immár, egyebek közt olyan láncoknál lehet érvényesíteni, mint az IBUSZ, a Danubius Hotels Group, a Hunguest Hotels, az Aidaco, a Praktiker és a Régió Játék, továbbá NYOSZ-kártyások számára a későbbiekben lehetőség kínálkozhat a Mol-benzinkutakon kedvezményes tankolásra, amennyiben a szervezetmegfelelő számú igénylést tudunk felmutatni.

Azon nyugdíjasok számára,, akik egy NYOSZ- tagszervezethez tartoznak, és oda tagdíjat fizetnek, a kártya ingyenes és 2019 májusáig érvényes. Azon nyugdíjasok, akik nem tartoznak nyugdíjas tagszervezethez, azoknak egyszeri 500 forintos támogatói díj megfizetése ellenében biztosítható a kártya a fenti érvényességi időig.

(Jó hírt kaptak a nyugdíjasok, akik 147 ezer alatti juttatást kapnak)