A 48 éves szakember közelében ülők arról számoltak be, hogy kollégájuk a hosszabbítás perceiben, a médiatribünön összeesett és nem tudták újraéleszteni.

Az Egyesült Államok Labdarúgó Szövetsége a Twitteren azt írta: az egész amerikai futballtársadalom szíve megszakadt, amikor értesültek Grant Wahl elvesztéséről.

A sportújságíró nyolcadszor tudósított a helyszínről labdarúgó-vb-t. Az AP hírügynökség szerint hétfőn azt írta, hogy kórházban járt, mert "cserben hagyta a teste". "Három hét kevés alvással, sok stresszel és munkával ezt okozhatja" - írta. A klinikán azt mondták neki, hogy nem koronavírus okozza a tüneteit, valószínűleg hörghurutja van.

"Kaptam antibiotikumot és egy köhögés elleni szirupot, pár órával később egy kicsit jobban vagyok, de nem jól" - fogalmazott Grant Wahl, aki többek között a Sports Illustratednek és a CBS-nek dolgozott, s pénteken este még üzenetet írt a Twitterre, amikor a hollandok a rendes játékidő utolsó pillanataiban kiegyenlítettek.

Gianni Infantino, a nemzetközi szövetség (FIFA) elnöke együttérzését fejezte ki az elhunyt hozzátartozóinak. "Imádta a futballt" - írta szombat reggeli közleményében. "A FIFA és a labdarúgótársadalom nevében őszinte részvétemet fejezem ki a feleségének, a családjának és a barátainak."

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.
Indamedia Csoport