A csodálatos mediterrán stílusú szálloda három épületben, 222 légkondicionált, erkélyes, extrákkal felszerelt szobával áll egész évben a vendégek rendelkezésére, amelyből 18 luxus lakosztálya minden igényt kielégít: saját szaunával és pezsgőfürdővel és a meghitt beszélgetésekhez különálló társalgóval is rendelkezik.
 
A szálloda egyúttal a régió legnagyobb, konferencia- és wellness komplexuma, amely egyaránt csalogatja az üdülni vágyó vendéget és az üzleti utazót. A térségben egyedülálló technikai felszereltséggel rendelkező konferenciarészleg ily módon központi szerephez juttatja a szállodát az üzleti életben.
 
A test és a lélek megújulásáról a hotel wellness központja gondoskodik. Relaxáló és frissítő programjaink célja, hogy vendégeink a néhány napos itt-tartózkodásuk alatt tökéletesen elfeledjék a felgyorsult életvitel és a hétköznapi stressz negatív hatásait. A wellness központ fürdőcentruma közel 1000 m2 vízfelületével kitűnő lehetőséget biztosít a kikapcsolódásra, a megújulásra és a pihenésre.

Külső és belső élménymedencék, termálmedence, pezsgőfürdő és két gyermekmedence szolgálja a fürdőzést, amelyet finn szauna, gőzfürdő, illatkamra, sókamra és Kneipp fürdő tesz élvezetesebbé.


A kulináris élvezetekről a szálloda kiváló szakácscsapata gondoskodik: a szezonális különlegességek, a magyar konyha hagyományőrző kínálata és a nemzetközi ételsorok specialitásai mellet a fittnes-, wellness-, és bioételek széles választéka közül válogathatnak. Öt különböző helyszínen látjuk vendégül a hozzánk érkezőket. Étterem, terasz , grill- és sörbár szolgálja a vendégek zavartalan szórakozását.


A szálloda szezononként megújuló ajánlatokkal és aktuális akciókkal készül a látogatók színvonalas fogadására.


 

Őszi Szünet a Hotel Azúrban  
2-3 éjszaka szállás félpanzióval, programokkalOktóber 23-i Hosszú Hétvége
Töltse nálunk a hosszú hétvégét


Szeptemberi Happy Weekend
2 éjszaka szállás félpanzióval


Hármat Fizet, Négyet Kap
4 éjszaka szállás félpanziós ellátással


További információ: www.hotelazur.hu, tel: 84/501-413

QP | Quality Placement