Miért időszerű egy új Bróker szolgáltatás bevezetése?

A tőkepiaci helyzet alakulása az utóbbi időben jelentősen növelte a lakosság tőzsde iránti érdeklődését és az ügyfelek egyre szélesebb köre használja ki az online világ által nyújtott lehetőségeket.

Az új szolgáltatással igyekszünk megfelelni a növekvő és egyre specializáltabb igényeknek.Hogyan foglalná össze az új szolgáltatás lényegét?

Az OTPdirekt Bróker az OTPdirekt internetes szolgáltatás prémium funkciója. A jelenlegi értékpapír műveleteket egy olyan tőzsdei kereskedésre fókuszáló internetes megoldással bővítettük ki, amely szélesebb termék- és szolgáltatáspalettát, valamint real-time adatok elérését biztosítja a BÉT adatszolgáltatója által meghatározott feltételek szerint.

Melyek a szolgáltatás főbb funkciói és előnyei?

Az OTPdirekt Brókeren keresztül lehetőség van a limit- és piaci áras megbízáson túl egyéb (pl.: aktiválási áras és day-trade) ügyletek rögzítésére, valamint a Xetrán forgalmazott értékpapírokkal való kereskedésre. Ezen kívül számos kényelmi funkciót is kialakítottunk, ilyen például az árfolyamriasztás, mely keretében a Bank az ügyfél által meghatározott BÉT részvény előre definiált szintű árfolyam elmozdulása esetén a megadott mobiltelefonszámra automatikus SMS értesítést küld. Grafikonrajzoló alkalmazásunk segítségével lehetőség van a különböző értékpapírok historikus árfolyam-elmozdulásainak grafikus megjelenítésére, technikai elemzésére. A grafikus portfoliókimutatás és hozamszámítás funkciók pedig megkönnyítik az ügyfél portfoliójának figyelemmel kísérését.

Kínálnak még egyéb újdonságot is az ügyfeleknek?

Az OTPdirekt Bróker bevezetésével egyidejűleg a mobiltelefonos Kontroll szolgáltatások köre is bővül az Értékpapír Kontroll szolgáltatással. Ez minden olyan OTPdirekt ügyfelünk rendelkezésére áll, aki az értékpapír számláját bevonta az internetes szolgáltatásba, és igénybe veszi mobiltelefonos szolgáltatásunkat is.

Kiknek ajánlaná az OTPdirekt Bróker szolgáltatást?

Elsősorban azoknak, akik:- aktívan foglalkoznak pénzügyeikkel;- szeretnék hatékonyabban kihasználni a részvénybefektetések nyújtotta előnyöket;- tőzsdei tranzakciókat szeretnének végezni egy magas színvonalú szolgáltatás gyors információ és döntéstámogatási lehetőségeinek kihasználása mellett, alacsony megbízási díjakkal (pl.: 0,35%-os jutalék a BÉT, 0,5%-os jutalék a Xetra megbízások esetén). Hogyan lehet igényelni a szolgáltatást?Értékpapírszámlával és OTPdirekt internetes szolgáltatással rendelkező lakossági ügyfeleink online módon, bankfiók felkeresése nélkül regisztrálhatnak, ráadásul idén még jobban megéri a szolgáltatást igényelni, hiszen 2009. december 31-ig elengedjük a szolgáltatás havidíját.

További részletek: www.otpbank.hu/direktbroker