Palvin Barbara már 20 éves kora előtt világsztárrá nőtte ki magát, hiszen világhírű márkák modellje lett, és nagy divatházak kifutóin vonul végig, neves magazinok címlapján pózol – hívta fel a figyelmet a Femina

A 29 éves modell vagyona dollármillióra rúg, forintban pedig több milliárdot ér.

2018-ban a Forbes nagyjából 8 millió dollárra becsülte a vagyonát, amivel a világ 17. legnagyobb vagyonával rendelkező modellje volt.

koronavírus-járvány neki sem tett jót, kevesebb megbízása akadt, ami csökkentette vagyona gyarapodását, viszont ehhez az is hozzájárult, hogy számos befektetésbe tette a pénzét, ami nem térült meg – derítette ki a Best magazin. 

Havonta sokmillióval gyarapszik vagyona 

Palvin Barbara vagyona 2022 végén megközelítőleg 6 millió dollár volt, ami 2,3 milliárd forintnak felel meg. A becslések szerint nagyjából 42 ezer dollárt, azaz 16 millió forintot keres havonta.

Palvin Barbara szerepelt már a Vogue, a GQ, a Harper's Bazaar vagy a Marie Claire címlapján, olyan divatmárkákkal dolgozott együtt, mint az Armani, a Tommy Hilfiger, a Calzedonia, a H&M, a Cartier, a Calvin Klein, a Nina Ricci vagy a Prada. Fellépett a Chanel, Vivienne Westwood, Emanuel Ungaro, Victoria’s Secret bemutatóin. 

Videóklipekben és filmekben is megjelent, 2020 őszén pedig Budapestről David Guettával közösen vezették az MTV Music Awards díjátadó gáláját. Tovább bővíti vagyonát, hogy csak az Instagram-oldalát 18,7 millióan követik, influenszerként ezzel is sokat keres.