Az Abbázia Group által működtetett budapesti Petneházy Club Hotel 2023. január 2-án egyelőre véglegesen bezárt. A budai turisztikai központ különlegessége, hogy 2020-ban ők nyerték el az Év Kutyabarát Szálláshelye díjat – számolt be az Abbázia Group döntéséről a Spabook turisztikai szakportál.

A lap idézi a Petneházy Club Hotel bezárásáról szóló közleményét is, hogy a hotel miért is döntött működése felfüggesztése mellett:

A jelenlegi gazdasági nehézségek sajnos nem teszik lehetővé a szálloda további működését a legjobb szándékunk ellenére sem.

2022-ben a Petneházy Club Hotel által vezetett cserszegtomaji Club Dobogómajor ***superior is elnyerte az Év Kutyabarát Szálláshelye elismerést.

A Petneházy Club Hotel egy 3 csillagos szállodakomplexum a Budai hegyekben, a Budai Tájvédelmi Körzetben, amely leginkább attól kutyabarát, hogy a körbekerített területén a kutyatulajdonosok úgy úszhattak, teniszezhettek, szaunázhattak, pihenhettek, hogy védett, biztonságos helyen tudhatták házi kedvenceiket. A környéken pedig nagyokat lehetett kirándulni a négylábúakkal.