Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A gyorsforgalmi utakon – különös tekintettel az M7 autópályára -, továbbra sem tapasztalható pozitív változás a járművezetők viselkedésében. A jogkövetés sokak számára másodlagos a pillanatnyilag elérhető előnyök mellett, akkor is, ha ezzel balesetveszélyes szituációkat teremtenek és a nyereségük valójában csak percekben mérhető - írják.

Elsősorban az autópálya leállósávját jogosulatlanul használókat fogják ellenőrizni a rendőrök, de más kirívó szabálytalanságot sem hagynak majd szó nélkül. Július 2-től július 4-ig az M1-M7 autópálya közös szakaszán, továbbá az M7 autópálya Pest, Fejér, Veszprém, illetve Somogy megyei szakaszain számíthatnak az autósok a koncentrált ellenőrzésre, az alábbi menetrend szerint:

  • Július 2-án (pénteken) délutáni órákban, az M1-M7 autópálya közös szakaszán az autópálya kezdetétől a martonvásári csomópontig a jobb pályatesten 3 civil jellegű autóval.
  • Július 3-án (szombaton) délelőtti órákban, az M1-M7 autópálya közös szakaszán az autópálya kezdetétől a martonvásári csomópontig a jobb pályatesten szintén 3 civil jellegű autóval.
  • Július 4-én (vasárnap) délutáni órákban, az M7 autópálya Budapest felé vezető oldalán a Siófok-Centrum csomóponttól (105. km szelvény) a Székesfehérvár-Centrum csomópontig (64. km szelvény) szintén 3 db nem rendészeti jellegű szolgálati gépjárművel.

Természetesen ezen időpontokon kívül is lesz rendőri jelenlét az M7-es autópályán.