Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Három évig fejlesztett a Proton Mail saját, ingyenes és titkosított felhőalapú tárhely-szolgáltatását, a Proton Drive-ot.

 

Az eddig titkosított levelezőszolgáltatást nyújtó cég új megoldása végpontig terjedő titkosítást alkalmaz a feltöltött fájlok egészére, beleértve a fájlneveket, mappákat, fájlkiterjesztéseket, fájlméreteket, valamint a fájlok létrehozására és utolsó módosítására vonatkozó információkat is - írja a Nemzeti Kibervédelmi Intézet. 

 

A többi felhőszolgáltatással ellentétben a Proton Drive nem támaszkodik más szolgáltatók hardver megoldásaira ─ mint például az Amazon AWS-re vagy a Microsoft Azure-ra ─, hanem kizárólag a cég tulajdonában lévő, általuk üzemeltetett és felügyelt infrastruktúrát használja. Emellett, a cég elveihez híven, a Proton Drive nyílt forráskódú szolgáltatás, ami nyílt szabványokat használ, ráadásul rendszeresen független auditálásnak is alávetik.

 

A szolgáltatás bárki számára ingyenesen használható 1 GB-ig, nagyobb tárhelyigény esetén pedig több előfizetési csomag (Proton Drive Plus – 200 GB tárhely és proton Unlimited – 500 GB tárhely és egyéb fizetős Proton-termékek) közül lehet választani.