Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Szeptember elsején jelentették be, hogy több mint tíz év elteltével újra Budapesten koncertezik a világhírű német rockzenekar. A Rammstein 2023. július 11-én lép fel a Puskás Arénában új európai stadionturnéja keretében, azonban a nagy érdeklődés miatt egy második koncertet is bejelentettek.

A jegyek már a jegyértékesítés első napján elfogytak, ezért a nagy érdeklődésre való tekintettel egy újabb időpontot tűztek ki Budapesten.

A gyors egyeztetéseket követően megállapodtak, hogy 2023. július 12-én adják a második koncertjüket, amelyre a jegyértékesítés már el is indulta a livenation.hu oldalán.

A német együttes nem először jár Magyarországon. Már ötödször játszik magyar közönség előtt: 1998-ban a Sziget fesztiválon, 2005-ben, 2010-ben és 2011-ben pedig a Sportarénában lépett fel hatalmas sikerrel.

A jövő évi koncerten látványban és hangzásban biztosan nem lesz hiány a színpadon, az 1994-ben alakult Rammstein rendkívül látványos koncertjeiről híres, a tagok rendszeresen szájhoz erősíthető lángszórót használnak az előadások alatt, gyakran kapnak lángra mikrofonok, gitárok, billentyűk, szikrákat szórnak csizmák és dobverők.