Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A 41 éves V. Mártonné és a 42 éves S. Katalin 2018. május 29. és június 18. között egy kozmetikai cikkeket forgalmazó cég ferencvárosi raktárából félmillió forint értékben kozmetikai termékeket lopott.

A két budapesti nő alkalmazottként dolgozott a cégnél, így jutottak a termékekhez, amiknek egy részét lakásukban tárolták, a másik részét a cég csomagolóhelyiségében rejtették el. Az elkövetők az ellopott cikkeket budapesti szépségszalonokban értékesítették - olvasható a police.hu-n.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság V. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói összehangolt akció keretében 2018. június 21-én elfogták S. Katalint és társát, valamint azt a három nőt, akik a lopott termékeket megvásárolták. A rendőrök az elkövetők lakásaiban, autójukban, valamint a cég csomagolóhelyiségében elrejtve félmillió forint értékben, több száz kozmetikai terméket találtak és foglaltak le. A nyomozók S. Katalint és társát folytatólagosan elkövetett lopás bűntett, a három vásárlót orgazdaság bűntett miatt gyanúsítottként hallgattak ki.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Budapesti Rendőr-főkapitányság V. kerületi Rendőrkapitányságának nyomozói a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték és az iratot a napokban átadták az illetékes ügyészség részére.