Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Mintegy 1,2 milliárd forint értékben indított lakossági zajvédelmi programot szeptember 1-jén a Budapest Airport – írja az MTI. A programban a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér közelében élők zajterhelésének csökkentését segítik a Budapest Airport Szomszédjaiért Alapítványon keresztül.

A három évre rendelkezésére álló 1,2 milliárd forintból az érintettek pótlólagos ablakszigetelést, ablakcserét kaphatnak, vagy szigeteltethetik a redőnytokot, illetve szellőztető berendezést szereltethetnek fel.

Korábban 1500 ingatlanra terjedt ki a program, az érintettek száma folyamatosan 4000-re bővül, most először egyes kőbányai ingatlanok tulajdonosai is részt vehetnek benne . A cég az összes érintettet hamarosan postai úton tájékoztatja a program egyes ütemeiről, a program részleteiről és a jelentkezés menetéről. A részletekről, az érintettek köréről a zajvedelem.bud.hu címen is minden információ elérhető, a weboldalon a programba való jelentkezésüket is beadhatják az érintett ingatlantulajdonosok.

A Budapest Airport ingyenesen biztosítja a pótlólagos ablakszigetelést, a redőnytok szigetelését, a szellőztető-berendezés beépítését és az ablakcserét a hálószobákban. Amennyiben az ablakcserét egyéb lakóhelyiségekben (pl. nappali) kéri a tulajdonos, a költségek 70%-át állják, a fennmaradó 30%-ot a lakónak önerőből kell finanszíroznia a kivitelező felé.