Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Megszokott szereplőkkel szerződött a Miniszterelnöki Kabinetiroda az elmúlt néhány hónapban. A szerződések összértéke mintegy 11 milliárd forint, amelyből Megközelítően 10 milliárd forint értékben a Balásy Gyula vezette New Land Media Reklám Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.-t bízták meg. Először február és december között 7,8 milliárd forintra szerződtek a céggel, de egy hasonló "szolgáltatásra" egy 1,9 milliárd forintos üzletet is nyélbe ütöttek a január 4. és december 5. közötti napokra.

Míg a fennmaradó tételt a Csetényi Csaba által irányított Network 360 Reklámügynökség Kft. és Affiliate Network Kft. konzorcium vitte el - írja a Népszava a kormány.hu-ra feltöltött szerződések alapján. "Az állampolgárok életét kiemelten érintő kormányzati döntésekkel kapcsolatos kommunikációs feladatokra" nevezetű tételre a két 1,14 milliárd forintot nyert el.

A Rogán Antal kabinetminiszter szomszédjaként is emlegetett Csetényi cégei általában jól szerepelnek az állam kommunikációs tenderein:  budapesti olimpiai pályázat promotálására mintegy 200 millió forintot kapott a Network 360.