A költségvetési befizetés az előzetes adatok szerint eléri az 52 milliárd forintot, ez valamivel elmarad a 2008. évi közel 60 milliárd forinttól. A jövő éven az ideihez hasonló eredményekre számít a Szerencsejáték Zrt.

    
A múlt évben az Szerencsejáték Zrt. - a honlapján olvasható éves jelentés szerint - 158,6 milliárd forint árbevétel mellett 5,93 milliárd forint adózott nyereséget könyvelt el, amit teljes egészében osztalékként kifizetett a tulajdonosnak, a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt.-nek. Ezt a vagyonkezelő a költségvetési törvénynek megfelelően befizette a központi költségvetésbe. A szóvivő elmondta, hogy új bizományost keresnek a budapesti bingó-terem újra megnyitásához, mert az első sikertelen volt.

Hálózatfejlesztést nem tervez a társaság, mert "több a terminál, mint bárhol a világon". A telefon, az internet és más korszerű lehetőségek ellenére a fogadók még mindig a lottózókban, illetve a termináloknál vásárolnak játékot.

Ebben az évben mintegy 300 millió forintot fordított az SZRt. megváltozott munkaképességűek foglalkoztatására, aminek eredményeként 150 főnek teremtettek munkahelyet.