Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A Startup Campus innovációs ügynökség 360 millió forintot juttat kezdő vállalkozásoknak a következő két évben. A támogatást az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM), valamint a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal által támogatott Startup Factory befektetői program kétmilliárd forintos keretéből nyerték. Az összegből 13 cég juthat támogatáshoz, befektetéshez.

Új vállalkozások számára 5 millió forintot, az úgynevezett magvető fázisban lévő cégeknek 64 millió forintot biztosítanak. A korai fázisú vállalkozások számára nyáron fejlesztő programokat szerveznek, hogy felkészítsék őket a befektetésekre. A SportTech startup program olyan csapatok jelentkezését várja, amelyek sportegészségügyi, rehabilitációs vagy sporteszköz-technológiai vállalkozást indítanának, illetve sportmenedzsmenttel, szurkolói élményfejlesztéssel, egészséges életmóddal foglalkoznának.

A Startup campus university programra bármilyen ötlettel vagy kezdő projekttel lehet jelentkezni, amiben részt vesz legalább egy egyetemi hallgató. Emellett kikötői logisztikával és tengeri áruszállítással kapcsolatos ötleteket is várnak. A CheckINN startup programba turisztikai újításokkal lehet csatlakozni. Kiemelt területként kezelik egyebek között az okos utazást és az érintkezésmentes élményeket.

A nyári inkubációs képzésekbe május 23-ig lehet pályázni.