Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Két startupot díjaztak a TokajTech Startup Programban részt vevő pályázók közül a Tokaj-Zemplén térség által inspirált innovációjukért - írja a Világgazdaság. A Tokaj Borvidék Fejlesztési Tanács, a Startup Campus és az MFB csoporthoz tartozó Hiventures közös programjának befektetési ülésén az iBarel 20 millió forintos kezdőtőke-befektetési ajánlatot kapott, míg a cWine a program szakmai partnere, Izrael Állam budapesti nagykövetségének különdíját nyerte el.

A 20 millió forintos kezdőtőke-befektetési ajánlatot elnyerő iBarel-csapat fejlesztése ötvözi a hagyományos hordós érlelés ízvilágát a korszerű, acéltartályos érlelési technológia előnyeivel. A cWine pedig az értékesítést segítő, a borkedvelőknek digitalizált élményt nyújtó marketingmegoldással tűnt ki.

A 2021-ben indult TokajTech Startup Programban a Tokaj-Zemplén térség fejlesztése ihlette a csapatokat a borászat, a gasztronómia, illetve a szállástechnológiához és turizmushoz kapcsolódó területeken. A program résztvevői a befektetés lehetősége mellett a startupalapításhoz szükséges elméleti és gyakorlati alapokat sajátíthattak el.