Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Több mint harminchektáros területre költöznek a Magyar Nemzeti Cirkusz vadállatai, akik a nemzetközi állatvédelmi irányelveknek megfelelően a cirkuszi munkát maguk mögött hagyva szafariban tölthetik megérdemelt pihenésüket – közölték a szervezők.

Az autós szafari- és élménypark április 14-től várja látogatóit Nagykőrösön, Budapesttől nagyjából egyórányira - olvasható a portálon.

A park vezetői a megnyitáshoz szükséges állatkerti engedélyt is megkapták mostanra.

A szafaripark mellett a Magyar Nemzeti Cirkusz is folytatja a működését, de idén először már vadállatok nélküli műsorral indulnak turnéra.

A területen az autós szafari mellett egy élményparkot is létrehoztak, ahol egész napos programok várnak mindenkit, óriáskerékkel, állatsimogatóval, cirkuszsátorral, artistákkal, dinóparkkal és játszótérrel.

Szada önkormányzatának képviselő-testülete tavaly nem támogatta a szafaripark újranyitását, mert a környék lakói tiltakoztak a túl sok látogató miatt. Korábban, 2020 végén azért került be a hírekbe a park, mert a park két elefántja tisztázatlan körülmények között pusztult el; az emiatt indított vizsgálatokat végül megnyugtató eredménnyel zárták le.