A szarvasgombás ételízesítő termékcsalád tagjai, vagyis az ízesített pesztók olyan kiegészítők, amikkel könnyedén elboldogulunk a konyhába. Elég egy keveset keverni belőlük az ételbe, és így akár egy rántottát is fejedelmien fel tudunk dobni. A termékválaszték igen széles, a tokaji aszúzselé sokoldalúan felhasználható, kitűnően illik például az ünnepi asztalra egy lazacos-sáfrányos tésztához is.


A különleges „ízpárosítású" lekvárok pedig elsősorban húsételekhez ajánlottak, de aki szívesen próbálkozik szokatlan finomságokkal, zöldségekhez és desszertekhez is bátran kipróbálhatja bármelyiket. A narancsos répalekvár, vagy a tárkonyos ananász kitűnően illik az édességekhez!


A pástétomok, libamájkészítmények elsősorban előételként, önmagukban, apró falatkákban ajánlhatóak, de a felmelegített szarvasgombás mangalicazsír a lesütött húsokra locsolva is pompásan kiemeli az ízeket. Ami pedig megkoronázza ezeket a fogásokat: egy jól kiválasztott bor - szintén az Aranyszarvas cég forgalmazásában kapható tokaji aszú vagy cuvée a libamájhoz a legjobb, de választható a szárazabb sárgamuskotály. A szarvasgombás ételekhez pedig a cég séfjei, Őszi Balázs és Dunszt Zsolt a száraz zempléni cuvée-t vagy a hárslevelűt ajánlják.


Ha további ötleteket szeretne kapni a szarvasgombás termékekkel kapcsolatban, esetleg megkóstolná őket, vagy más receptekre is kíváncsi, péntek délutánonként az Aranyszarvas Gomba Kft. referenciaüzletében, az Astoria Delikát Csemegeboltban szeretettel várják Önt a cég munkatársai. Itt ingyenes kóstolót és sok-sok segítséget kaphat mindenki az elkészítést illetően, vagy szakértő segítséggel válogathat a teljes kínálatból. Az üzletben kaphatóak a cég ajándékcsomagjai is, amelyekkel egyedi, elsőrangú minőségű, és nem utolsósorban kuriózumnak számító meglepetéssel szolgálhat szeretteinek, ismerőseinek.



Az Astoria Delikát Csemege üzlet elérhetősége:

Budapest, V. ker., Károly krt. 8.

telefonszám: +36 1 411 1384

nyitva tartás:
hétfő, kedd, szerda: 10.00 - 20.00
csütörtök: 9.00 - 21.00
péntek: 9.00 - 20.00
szombat: 10.00-20.00

December hónapban: vasárnap is nyitva 10-17 óráig.