Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Vasárnap, éjszaka az Alföld északi felén és az Északi-középhegység térségében nagy területen, másutt inkább csak foltokban kell ködre, illetve alacsonyszintű rétegfelhőzetre, néhol szitálásra számítani, de a fagypont alatti helyeken ónos szitálás is előfordulhat. A köd északon, északkeleten maradhat meg huzamosabb ideig, errefelé ködszitálás sem kizárt.

Vasárnap napközben a legtöbb helyen kitisztul az idő, többnyire napos idő ígérkezik időnkénti felhősödéssel. A Dunántúl északi és nyugati részén élénk, napközben néhol erős lökések kísérik a déli, délnyugati szelet, keletebbre mérsékelt marad a légmozgás. Hajnalban az Északi-középhegység területén és az Észak-Alföldön fagyhat.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet többnyire -2 és +6 fok között, a szelesebb tájakon 8, 9 fok körül alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 14 és 19 fok között, a tartósabban ködös vidékeken 12 fok körül valószínű - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzéséből.

Az Időkép további napokra vonatkozó előrejelzéséből kiderül, hogy hétfőn szintén párás, ködös reggelre, enyhe időre van kilátás. Napközben főként keleten, északkeleten növekedhet meg időnként a felhőzet, máshol marad a túlnyomóan napos idő. Csapadék nem várható, 14 és 20 fok közötti maximumokra lehet számítani. A délies szél a Dunántúlon élénk, északnyugaton akár erős is lehet.

Kedden is marad a túlnyomóan napos, átlagosnál enyhébb, száraz idő. A délies szelet csak helyenként kísérhetik élénk lökések. A csúcshőmérséklet 13-19 fok között valószínű.

Szerdán pár fokkal csökkennek a maximumok, feltámad az északiasra forduló szél. Eleinte főként nyugaton és északon képződhet pára, köd, máshol elvétve eleredhet az eső is - írja az Időkép.

Csütörtöktől újra száraz napok körvonalazódnak, sok napsütéssel, azonban nagyrészt 15 fok alatt, sokfelé 10 fok környékén maradnak a maximumok, reggelente pedig egyre többfelé fagyhat.