Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A Szolnoki Városfejlesztő Nonprofit Zrt. tájékoztatása szerint a Dr. Sebestény utat fejlesztették a Besenyszögi útig, a munkálatok a Zagyva-híd felújításával kezdődtek.

A híd útburkolata, korlátai, a kerékpársáv és a járdák is megújultak, valamint korszerűsítették a közvilágítást. Megújult emellett a Városmajor út és a Bimbó út közötti útszakasz. A Bimbó úttól a Mester úti körforgalomig új út épült a gyalogosoknak és a kerékpárosoknak - ott kiépítették a teljes közvilágítási hálózatot -, és a munkálatoknak köszönhetően a Tallinn városrész is bekapcsolódott Szolnok kerékpárhálózatába. Két új buszöböl is létesült - olvasható az MTI összefoglalójában.

A Városmajor úti és Mester úti körforgalom megépítésével biztonságosabban használhatók a korábban balesetveszélyes kereszteződések.

Az új úttal Szolnokon új "városkapu" jött létre, mivel közúti kapcsolatot biztosít a centrum környéke (Várkonyi István téri körforgalom), a Besenyszögi út és a közeljövőben megépülő M4-es gyorsforgalmi út között. Utóbbival a város északról is elkerülhető lesz.