Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Tarlós István visszatekintve a kampányra elismeri, hogy követtek el hibákat, többek között lehet, hogy megérte volna vitatkozni Karácsony Gergellyel. Elárulta azt is az interjúban, hogy korábban mindig maga vezette a kampányait, most viszont másokkal közösen. Volt amivel egyetértett és volt, amivel nem.

A volt polgármester örül annak, hogy 70 évesen, nem kell egy ellenzéki többségű közgyűlésben politizálnia. Amióta nem polgármester 2-3 órával többet alszik éjszaka. Emellett ugyanakkor nagyon örül a miniszterelnöki tanácsadói pozíciónak. Egyrészt fizetést kap, másrészt szerinte munka nélkül megindul a leépülés.

Még nem tudja, pontosan mivel fog foglalkozni, de az már most biztos, hogy aktuálpolitikával és konkrét budapesti fejlesztésekkel nem.

Nekem mindig is többet jelentett a hatalom, mint a pénz. Ez a hatalom most megszűnt, de a lényeg, hogy megéltem, és hosszú ideig. A hatalmat jóra is lehet használni. A főpolgármesterség nagyon komoly hatalom.

- mondta Tarlós István.

A volt főpolgármester elismerésnek tekinti a megemelt végkielégítést és köszöni azoknak, akik megszavazták. A díszpolgársággal kapcsolatban azonban az Index kérdésére kitérően válaszolt.