Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Székesfehérváron és Dunaújvárosban is piacra lépett a Főtaxi, így Budapest mellett öt vidéki nagyvárosban  Szombathelyen, a Velencei-tónál, Pécsett és két Fejér megyei városban is elérhetők a cég szolgáltatásai - közölte a társaság.

Mint írták: Székesfehérváron és Dunaújvárosban is a szolgáltatási terület a települések agglomerációját is magában foglalja. A pécsi és a szombathelyi modelltől eltérően Fejér megye két legnépesebb településén nem egy már meglévő taxitársaság vált nevet, hanem a helyben dolgozó, nagy tapasztalattal és helyismerettel rendelkező taxisok egyénileg csatlakoznak és viszik tovább tevékenységüket a Főtaxi brand alatt, autóikon főtaxis szabadjelzőt és matricákat használva.


A Főtaxi az ország egyik legnagyobb taxitársaságaként az idén komoly erőforrásokat fordított arra, hogy növelje kiszolgálási területét. Az öt vidéki településen közel 50 ezer fuvart teljesítettek eddig

mondta Reich Ádám, a Főtaxi vezérigazgatója. A cél az, hogy egy országos hálózatot hozzanak létre.

Székesfehérváron november első hétvégéjén debütált a Főtaxi, Dunaújvárosban pedig ezt megelőzően 20 autóval indult el a szolgáltatás. Utóbbi flottában – összhangban a vállalat immár négy éve sikeresen működő Zöldút Programjával – több környezetkímélő, azaz plug-in hibrid és elektromos meghajtású jármű is megtalálható. Az első nap közel 60 fuvart szerveztek le a diszpécserek Dunaújvárosban, ami a település méretét tekintve jó eredménynek számít.