Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Sven Kirch a cégcsoport intenzív növekedési stratégiáját támogatja majd az elkövetkező években. Tagja lesz a MET Holding AG ügyvezető testületének és Igazgatóságának is.

Sven Kirch több mint tizenhat éven át a Royal Dutch Shellnél dolgozott, ahol pénzügyi vezetői pozíciókat töltött be. Legutóbb a tervezésért felelős pénzügyi alelnök, illetve a Shell Integrált Földgáz, Megújuló és Energiamegoldások (IGR&ES) szervezetének kontrollere volt. E területhez tartozik a Shell globális LNG (cseppfolyósított földgáz), Földgáz és Villamosenergia-kereskedelem üzletága is. Karrierje során széleskörű pénzügyi tapasztalatokat szerzett olyan tőkekezelési folyamatokban, mint a stratégiafejlesztés, a portfóliókezelés és a felvásárlások.

Sven Kirch a csoportszintű pénzügyi igazgató szerepét Johannes Niemetztől veszi át, akit 2022. január elsejével a MET Csoport újonnan létrehozott Megújuló Eszközök és Rugalmassági Eszközök Divízióinak elnökévé neveztek ki.
Johannes Niemetz 2017-ben csatlakozott a MET-hez, és az elmúlt években – értékes nemzetközi pénzügyi és energiaipari tapasztalataival – aktívan támogatta a cégcsoport terjeszkedését. Tagja marad a MET Holding AG ügyvezető testületének és Igazgatóságának is.