A két évvel ezelőtt az Év menedzsere díjat is elnyerő vállalatvezető a MOSZ alapszabálya értelmében a következő 3 évre kapott bizalmat a szakmai-érdekképviseleti szervezet vezetésére.

Szirmák Botond 13 éve dolgozik a Providentnél, 2008 óta irányítja a pénzügyi céget, aktívan részt vesz a Brit Kereskedelmi Kamara és az Amerikai Kereskedelmi Kamara munkájában és szorosan együttműködik Pénzügyi Vállalkozások Országos Egyesületével is.

A korábbi elnök, Szabó György - aki korábban a Sanoma Media Budapest Zrt. vezérigazgatója volt - a továbbiakban az etikai bizottság elnöke.

A MOSZ közgyűlés döntése nyomán a szervezet elnökségébe bekerült Baracskai Ferenc, Bartók János, Békefi Veronika, Boros Péter, Jelinek Gábor, Katus István, Kővágó-Laky Andrea, Nyerges János, Pozvai Zsolt, Szécsi Gabriella, Tálos Péter és Zentai Gábor.

A felügyelőbizottság elnökének Salamon Károlyt az MKB Általános Biztosító Zrt. elnök-vezérigazgatóját, tagjainak Borosné Szűts Ildikót és Károlyi Lászlót, az etikai bizottság elnökének Szabó Györgyöt, tagjainak Hornyák Gábort, Szivi Lászlót és Tarnai Dezsőt választották.