Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Nettó 551 millió forintot fizet ki a Magyar Kerékpáros Szövetség egy francia cégnek azért, hogy augusztusban megszervezze a "FISE 2017 Budapest" rendezvényt - írja a Zoom.hu az európai Közbeszerzési Értesítő nyomán.

A FISE a világ legnépszerűbb extrémsport-versenye, ahol 55 országból, több mint kétezer versenyző mutatkozik be profi, senior és amatőr kategóriában. A budapesti lesz a sorozat második állomása, mert elsőként hagyományosan Montpellierben vágtak neki a versenyzésnek még május végén. A budapesti versenyen is gördeszkások, mountain bike-osok, freestyle BMX-esek, inline görkorcsolyások és wakesurfösök állnak rajthoz.

Mindez úgy kapcsolódik az olimpiához, hogy a kormány minden pénzt bevetve sarkallta a sportági szövetségeket, hogy rendezzenek az olimpiai sportágakban hazai versenyeket, fejlesszenek létesítményeket. Ilyen a BMX Freestyle Flat verseny is.

A FISE Világkupa augusztus 18-20-án zajlik majd a Kopaszi-gáton.

A mostani közbeszerzésben a magyar szövetség a francia Hurricane SAS céggel szerződött. Az ő feladatuk az eszközök, ajándékok beszerzése és legyártása, a "rendezvényen való megjelenés előkészítése és lebonyolítása", menedzsment feladatok és egyéb teendők (közte a sportterek kialakítása, szolgáltatások megrendelése, úgyis mint az orvosi csapat, elektromosság) ellátása lesz - írja a portál.