Bő egy hónapig zárva lesz az egyik Csongrád-Csanád megyei gyógyfürdő  - írja termalonline.hu. A termál  január 9-től február 13-ig, öt héten át nem fogad vendégeket. Az érvényes bérleteket meghosszabbítják.

Legutóbb tavaly ősszel volt zárva a fürdő öt héten át, akkor a problémát egy műszaki meghibásodás okozta. Decemberben a megnyitásának hetedik évfordulóját már egy nagyszabású programsorozattal ünnepelhette a fürdő.

Nem ez volt az egyetlen hasonló bejelentés a napokban, hiszen a nyíregyházi Aquarius Élményfürdő szintén jövő hétfőtől lesz zárva karbantartás és részleges felújítási munkák miatt. Legjobb esetben február 3-án, legrosszabb esetben március végén nyitnak újra.

Hamarosan a miskolctapolcai Barlangfürdőben is karbantartási leállás kezdődik. A zárvatartás idején lehetőség lesz a fürdő bejárására „szárazlábas túra” keretében.

Illetve 2023 első napján még kinyitott a Tiszaörsi Termálfürdő, de január 2-tól átmenetileg zárva tartanak, a szegedi Anna Fürdő pedig december 19. és március 3. között tart zárva, de a gyógyászati részlegük ebben az időszakban is üzemel.