A 4iG Nyrt. rábocsátás keretében új sorozatrészletként további kötvények kibocsátásáról határozott a Magyar Nemzeti Bank (MNB) által meghirdetett Növekedési Kötvényprogram keretében, 85 milliárd forint össznévértékben. 

A cég az MNB-s kötvényprogram keretében márciusban már kibocsátott 7,5 milliárd forint, a múlt pénteken pedig 287,75 milliárd forint összegű részvényt. Az újabb kibocsátásra jövő hétfőn aukció keretében kerül sor. A rábocsátott kötvények egy sorozatot alkotnak a "4iG NKP Kötvény 2031/II." elnevezésű kötvényekkel.

A 4iG a BÉT prémium kategóriás kibocsátója. Részvényei szerdán 858 forinton zártak, árfolyamuk egy éven belül 588 és 1134 forint között változott.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!