Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Évtizedekkel ezelőtt, az első önálló európai utamon, ezen a repülőtéren landoltam,  Egy magyar családnál laktam, és magyar barátokkal jártam be Európát.  Sok szempontból Magyarországon keresztül ismerkedtem meg először Európával – közölte bemutatkozásakor.

Hitvallásáról elmondta, nehéz időket élünk, és nehéz időkben minden eddiginél fontosabb, hogy a barátok összetartsanak. Az Egyesült Államok Magyarország és a magyar emberek barátja.

Tisztában vagyok vele, hogy nagy lehet a politikai zaj körülöttünk, de ez egy fontos pillanat a régióban és a világon, és ahhoz, hogy ezt jól csináljuk, szükségünk van egymásra.

Országaink szövetségesként együtt küzdenek a legfontosabb gazdasági és biztonságpolitikai problémák megoldása érdekében.  Minden eddiginél fontosabb, hogy kétoldalú kapcsolataink közös értékeinkre építve tartalmasak és erősek legyenek.

Alig várom, hogy a magyar kormánnyal együtt dolgozhassak, és hogy minél több magyarral találkozhassak.  Családommal együtt köszönjük a nagyon szívélyes fogadtatást!

És miközben tovább csiszolom a magyar nyelvtudásom, hadd fejezzem be azzal, hogy azt mondom:

Megtiszteltetés számomra, hogy itt lehetek. Köszönöm szépen!