Az M1-es autópályán, Budapest felé, Győr elkerülő szakaszán javítják az útburkolatot. A 124-es km-nél a külső sávot lezárták, ezért jelentős, több kilométeres torlódás alakult ki. Távolabb, a 144-es km-nél, mindkét irányban lezárták a Lébény pihenőhelyet műszaki okok miatt - olvashat az Útinform.hu-n.

A portál legfrissebb információi szerint az M4-es autópályán Üllő térségében egy személyautó szalagkorlátnak csapódott. A 29-es km-nél lezárták a belső sávot.

Emellett az M0-s autóút északi szektorán, a 11-es főút felé a Megyeri-híd után a 76-os km-nél javítják a szalagkorlátot, ezért a belső sávot lezárták, mögötte torlódik a forgalom. Jó hír, hogy az M0-s autóút keleti szektorán, Pécel térségében befejezték a zajvédőfal építését, így a Péceli útról ismét fel lehet hajtani az M0-s autóútra a Megyeri híd felé, illetve az M3-as autópálya irányába.

Az M5-ös autópályán a 76-os és a 84-es km között tart a burkolatfelújítás, a Röszke felé vezető oldalon a forgalom a leálló sávon illetve az ellenkező oldal belső sávján halad. A főváros irányába a külső és a leálló sáv járható.

További információk az alábbi linken.