Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Az M7-es autópályán, a Budapest felé vezető oldalon a Szabadbattyán csomópont után súlyos buszbaleset történt vasárnap hajnalban, a balesetben Nyolcan meghaltak, nyolcan sérültek meg súlyosan, negyvenen könnyebben. A buszon Horvátországban nyaraló magyar turisták utaztak. A helyszínelést befejezték, mindkét sávon megindult a forgalom. Az útinform szerint torlódás még jelentős a térségben!

MTI Fotó: Vasvári Tamás

Más balesetek is lassítják a forgalmat

Az M3-as autópályán, a Vásárosnamény felé vezető oldalon, Bag térségében a 42-es km-nél munkavégzés miatt csak egy sáv járható, a kialakult torlódás kb. 3 km-es. Az ellenkező oldalon, a főváros felé, szintén a 42-es km-nél korábban több jármű ütközött össze. Már a leálló sávon állnak a résztvevők, a torlódás feloszlóban.

Az M6-os autópályán, Ráckeresztúr térségében a 32-es km-nél egy kisteherautó a belső elválasztó sávba borult, mindkét oldalon elkerítették a belső sávot.

A magyar-osztrák határszakaszon, az M1-es autópályán, Hegyeshalom határátkelőnél az Ausztriába tartók közel 1 km-es torlódásra készüljenek.