Az M3-as autópályán Nyíregyháza felé, a 37-es km-nél pályaelhagyásos baleset történt. Sávzárásra és jelentős, több km-es torlódásra készüljenek, melyen legalább fél óra az átjutás.

Az M1-es autópályán, Budapest felé Szárligetnél egy korábbi baleset miatt készüljenek lassulásra, de mindkét forgalmi sáv használható.

Az M4-es autóúton Monor felé, a gyömrői kijárat előtt, időnként a külső sávra is visszatorlódnak a járművek az erős forgalom miatt.

Az M85-ös autóúton, Sopron felé a kónyi kijárat előtt egy autó a védőkorlátnak csapódott. A 13-as km-nél a külső sávot lezárták.

A 11-es főúton, Tahitótfalu belterületén egy autó az árokba hajtott. A 29-es km-nél félpályán engedik el a forgalmat.

Az 56-os főúton, Szekszárdon a Bátaszéki úton az ebespusztai kereszteződésnél két autó karambolozott. A 7-es km-nél félpályás korlátozás mellett helyszínelnek.

A 44-es főúton, Békéscsaba elkerülőjén egy személyautó teherautóval ütközött össze. A főutat a Dobozi úti és a Békési úti körforgalmak között lezárták. Kerülni a városon keresztül lehet.

A 402-es főúton Szolnok belterületén, a 2-es km-nél két személyautó karambolozott. Mindkét oldal belső sávját elkerítették a forgalom elől.

Az M43-as autópályán, Csanádpalotánál, Románia felé a kilépő oldalon az erős forgalom miatt 3 km-es a kamiontorlódás a leálló sávon.