Sokan közlekednek az M7-es autópályán, a Balaton felé vezető oldalon. Az M1-es és az M7-es autópálya közös kivezető szakaszán, illetve Törökbálint és Martonvásár között telítettek a sávok, de torlódás sehol nem alakult ki.
Ugyancsak csak az M7-es autópályán, a magyar-horvát határszakaszon, a Letenye határátkelő kilépő oldalán, az erősödő forgalom miatt 2-3 km-es a kocsisor.

A 47-es főúton, Hódmezővásárhely külterületén a 204-es km-nél, egy személyautó teherautóval ütközött össze. A főutat lezárták, kerülni a városon keresztül lehet.

Portáltáblát építenek a 6-os főúton, a 61-es főút kereszteződésében a 87-es km-nél Dunaföldváron. Sávzárásra, időnként rövid ideig tartó teljes zárásra kell készülni. Ez idő alatt a teherforgalom várakozásra kényszerül, a személyautók a városon át kerülhetnek.

A 26-os főúton a Bánréve határátkelő előtt, a 43-as km-nél jelentősen megrongálódott a burkolat. A javítási munka miatt a fél útpályát lezárták - olvasható az Útinform oldalán.

A 61-es főúton Pincehelyen, a 46-os km-nél lévő Kapos-hídon, a korábbi 16 tonna súlykorlátozást feloldották! A félpályás lezárás és jelzőlámpás irányítás viszont továbbra is érvényben van.