Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Fennakadásokra kell számítani több helyen a kötöttpályás közlekedésben a napokban, útfelújítás is lassítja a haladást. Csütörtök este egy bomba miatt hídlezárásra kell felkészülni.

Útlezárásokra és közösségi közlekedési korlátozásokra kell számítani a IX. kerületben a Kvassay Jenő út környékén várhatóan este 8 és 10 óra között, mert az atlétikai stadion építésénél II. világháborús bomba hatástalanítását végzik - közölte az Infostarttal a BRFK. A Csepel-szigetre való bejutás is egyutas lesz este, amíg "végeznek" a bombával.

A bomba miatt szünetel a forgalom a Budapest-Kelenföld és Ferencváros, illetve a Soroksári út és Ferencváros állomás között csütörtökön 21 órától várhatóan éjfélig - közölte a Mávinform az MTI-vel. A hatósági lezárás miatt több késő esti vonat rövidebb útvonalon közlekedik. A korlátozás ideje alatt érvényes menetrendi változásokról a MÁV honlapján, a MÁV-applikációban és a Mávinform Facebook-oldalán találhatnak információt az utasok.

Rendőr irányítja a forgalmat a Soroksári út és a Haller utca kereszteződésénél, miután elkezdődött a pesti fonódó villamoshálózat kialakításának első fejlesztése, a Soroksári út és a Haller utca kereszteződésénél megépülő új villamosvágány-kapcsolat kialakítása. A fejlesztésnek köszönhetően közvetlen kötöttpályás kapcsolat jöhet létre a Haller utca irányából a 2-es villamos belvárosi szakasza felé. Az új vágányon közlekedő villamosjárattal a Nagyvárad tértől átszállás nélkül lesz elérhető a többi között a belváros is.

Felújítás miatt szombattól változik a gödöllői (H8-as) HÉV közlekedése. A MÁV-HÉV Zrt. pályafelújítási munkálatai július 12-éig tartanak. Ezalatt hétköznapokon, június 15-étől, hétfőtől július 10-éig, péntekig a szerelvények módosított menetrend szerint közlekednek. Cinkota és Kistarcsa között az Örs vezér tere irányú peronok mellett, Kistarcsa és Kerepes között pedig a Gödöllő irányú peronok mellett állnak meg mindkét irányban.