A múlt század első harmada óta nem söpört végig a világon olyan gazdasági válság, mint amelyet most saját bőrünkön kell megtapasztalnunk. A közel két éve tartó válság bizonytalanságot hozott az emberek és vállalatok életébe egyaránt. Az üzleti életben nemhogy évekre vagy hónapokra, de sok esetben hetekre sem lehet előre tervezni. Ilyenkor pedig természetes, hogy a vállalatok nehezen vagy egyáltalán nem tudják előre meghatározni, hány telefonelőfizetést kössenek, milyen csomagajánlatokat rendeljenek meg, melyeket utána két évig folyamatosan fizetniük kell, akár szükségük van rá, akár nincs.


A Vodafone felismerve ezt a vállalatok számára kritikus helyzetet, március elsejétől kínálja hűségnyilatkozat nélküli csomagjait kis- és középvállalatoknak. Ennek lényege, hogy mind a meglévő, mind az új üzleti ügyfelek hűségnyilatkozat aláírása nélkül vásárolhatnak új üzleti előfizetést, akár készülékajánlattal együtt 2010. április 30-ig. A hűségidő nélküli ajánlat lehetővé teszi a tarifacsomagok közötti azonnali váltást, így biztosítva a rugalmas alkalmazkodást a vállalkozás változó igényeihez és beszélgetési szokásaihoz. A hűségidő nélküli akciós előfizetések esetén nem jelent gondot az alkalmazotti létszám változása sem, hiszen a feleslegessé vált előfizetések költség nélkül visszamondhatóak.
 

Milyen tarifacsomagok vesznek részt az akcióban? A Vodafone hűségnyilatkozat nélküli tarifakínálatában egyaránt megtalálhatóak a havidíj megoszthatósága miatt méltán népszerű Üzleti Fix tarifacsomagok, mint a mobil hang- és adatszolgáltatást egy havidíjért kínáló Presztízs és Üzleti Duó vagy a korlátlan beszélgetést biztosító Üzleti Szabadon tarifacsomagok.


Az ajánlat igénybe vétele egyszerű, hiszen a vállalatoknak mindössze egy olyan üzleti előfizetésre van szükségük, amelyhez (még) legalább 3 hónapos élő hűségszerződés kapcsolódik. Ezután az előfizetések száma és a tarifacsomagok az akció keretében rugalmasan változtathatóak 30 SIM kártyáig.


Az üzleti ajánlatokról és a hűségnyilatkozati idő nélküli opcióról további információk és a részvételi feltételek a www.husegnelkul.hu oldalon találhatók.