Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Elkelt Vajna Tímea ékszercéges érdekeltsége, a bő két éve felszámolásba dőlt Dorottya Diamond Palace Kft. vagyona - írja a 24.hu. Az ékszerkészleten és a bolt berendezési tárgyain 1,28 millió forintért adtak túl. Ez az a belvárosi üzlet, amelyben résztulajdonos volt Vajna Tímea a Beauty Enterprises Kft.-n keresztül, és amelyről az özvegy Andy Vajna halála után azt mondta, hogy „folyton loptak belőle”.

A felszámoló Lubin Invest Zrt. legutóbb szeptemberben hirdetett nyílt pályázatot az ékszerbolt vagyontárgyaira, a becsértéket 1,6 millió forintban állapították meg, a minimálárat (amennyinél kevesebbért nem adhatták el a vagyont) 1,28 millió forintnál húzták meg. Az eredményhirdetés szerint éppen ennyit, a becsérték 80 százalékát volt hajlandó adni a nyertes.

Bő egy éve, tavaly októberben hirdette meg a felszámoló először azt, ami az üzletből megmaradt, akkor még 5,7 millió forintra tartotta a gyémántos cég vagyonát, és a minimálárat se engedte ennél lejjebb. Tavaly novemberben, a második próbálkozásra a Lubin Invest már négymillióért is eladta volna a vagyont, de hiába.