A Jász-Nagykun-Szolnok megyei Kengyelen az egyik szavazó valamiben megbotlott és a fülkének esett, ami összeomlott. A szavazó egészségi állapotában nem történt változás, jól érezte magát - írja a 24.hu.

A Nemzeti Választási Iroda szerint Budapest XXI. kerületében, a 009-es választókörben baleset érte a szavazatszámláló bizottság egyik tagját: jobb kezén a mutatóujja az ülőke és a szék lába közé szorult, annyira, hogy egy darab leszakadt belőle. A sérültet mentő szállította el. A szavazókörben póttagot vontak be, a szavazatszámláló bizottság így öt fővel működőképes.

Epilepsziás rohamot kapott vasárnap nem sokkal dél előtt a szavazóhelyiségben egy választó a Győr-Moson-Sopron megyei Rábatamásiban, a voksolást nyolc percre felfüggesztették - tájékoztatta a megyei 3-as számú országgyűlési egyéni választókerületi választási iroda vezetője az MTI-t. A fiatal szavazó azután kapott rohamot, hogy bedobta szavazatát az urnába. A helyi választási bizottság elnöke megkérte a szavazóhelyiségben tartózkodó választókat, hogy hagyják el a helyiséget.

A fiatal néhány percen belül jobban lett, kérte, hogy mentőt ne hívjanak hozzá, mert ismeri betegségét. Átvezették egy másik helyiségbe, értesítették a családját, a szavazás pedig folytatódott - írta az MTI.

Bélapátfalván a szavazóhelyiség egyik fülkéjében egy választópolgár kitöltött pártlistás szavazólapot talált.

Tarnabodon egy szavazópolgár bement szavazni és ügyintézés közben az SZSZB tagjait szóban rágalmazta, analfabétának nevezte a tagokat.  Tettlegességig nem fajult. A megbízott tagokat köpönyegforgatónak nevezte. Szavazás után elhagyta a helyiséget.

Budapesten egy szavazópolgár a szavazás során a borítékéba betette a személyi igazolványát és a lakcímkártyáját is.