Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.
A változás több vonalon (Budapest-Esztergom, Budapest-Vác-Szob, Budapest-Cegléd-Szolnok-Debrecen-Nyíregyháza-Záhony, Budapest-Szolnok-Békéscsaba, a Debrecen-Nagykereki, Budapest-Újszász-Szolnok, Budapest-Lajosmizse, Budapest-Kunszentmiklós-Tass) befolyásolja egyes belföldi vonatok közlekedését.

 

Az óraátállítás Magyarország területén két nemzetközi vonatot érint, ezek pályafelújítások miatt kerülő útvonalon közlekednek, egyesítve a Corvin nemzetközi gyorsvonattal. Berettyóújfalutól körülbelül 60 perces késéssel közlekedik majd vasárnap hajnalban a Bécs és Bukarest között közlekedő 12347-es számú Dacia-Corvin nemzetközi gyorsvonat, valamint a Bukarest és Bécs között közlekedő 12346-os számú Dacia-Corvin nemzetközi gyorsvonat.

A szombaton Magyarországról induló éjszakai nemzetközi vonatok körülbelül 60 perccel később érkeznek meg a végállomásra, akárcsak a Magyarországra vasárnap érkező nemzetközi vonatok.

A MÁV-Volán-csoport tájékoztatása szerint az óraátállítás miatt szombat éjjel, illetve vasárnap hajnalban Érd és Kiskunhalas térségében módosul néhány Volánbusz-járat közlekedése.

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) legtöbb éjszakai járatának közlekedése nem változik az óraállítás miatt hajnalban, a 2 óra előtti és a 3 óra utáni indulásokat kell figyelni a menetrendben - írta az MTI.