Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A torlódások és késések csökkentése érdekében 8 órától a ceglédi és a lajosmizsei vonalon egyes járatok rövidebb útvonalon közlekednek, Kőbánya-Kispestről fordulnak vissza - olvasható a mavcsoport.hu oldalon az MTI szerint.

A ceglédi vonalon a monori S50-es vonatok Kőbánya-Kispestre érkeznek és onnan indulnak - minden óra 53-kor - Monorra. A Nyugati pályaudvar és Kőbánya-Kispest közötti utazásra bármely vonat felármentesen vehető igénybe.

Alternatív utazási lehetőségként ajánlják a Budapest-bérlettel rendelkező utasoknak a 3-as metrópótlót a Nyugati pályaudvar és Kőbánya-Kispest között.

A lajosmizsei vonalon az S21-es vonatok budapesti végállomása Kőbánya-Kispest. A Nyugati pályaudvarról az utasok a minden óra 23-kor Debrecen-Nyíregyháza felé induló IC-kkel utazhatnak Kőbánya-Kispestig, az IC-k Kőbánya alsón is megállnak, és azon a szakaszon felár nélkül vehetők igénybe. Az S21-es vonatok átszállás után, körülbelül 10 perces késéssel indulnak Kőbánya-Kispestről Dabas, Lajosmizse felé - közölte a Mávinform.

Az esztergomi vonatok Angyalföldről indulnak és oda is érkeznek a Nyugati helyett.

A Mávinform tudatta: a BKK elfogadja a Nyugati és Újpest központ között a 3-as metró járatain a vasúti bérleteket és jegyeket.