Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Vasárnap nagyobb területen kell viharos széllökésekre számítani. A legerősebb lökések általában 60-80 km/h között alakulnak, de kiemelten az északkeleti harmadban, a Bodrogközben, a Nyírségben, illetve a Tisza völgyében, esetleg a Bakony magasabban fekvő részein, Balaton környezetében lokálisan 90 km/h-t is meghaladó széllökések is elképzelhetőek - ez derült ki az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ) honlapján még vasárnap reggel közzétett előrejelzésből

Délelőtt erősödött a szél, a Dunántúl nagy részén, illetve északkeleten viharossá is fokozódott. Fonyódon 106 km/h-s lökést regisztráltak. 

Bár az időjárás bizonytalan, az OMSZ reggeli prognózisa szerint szél a délutáni órákban lassan, fokozatosan elkezd veszíteni az erejéből, a késő esti órákra a legtöbb helyen megszűnnek a viharosé lökések.

Hétfőn kezdetben még felhős keleti tájakon is csökken a felhőzet, és fokozatosan megszűnik a havazás, hószállingózás. A nyugati részeken viszont erősen felhős, borult marad az ég, ott még gyenge eső, esetleg havas eső szórványosan előfordulhat. A legtöbb napsütésre a középső országrészben lehet számítani. Az északi, északnyugati szél helyenként megélénkülhet, néhol meg is erősödik. A legmagasabb nappali hőmérséklet 1 és 6 fok között várható.