Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Hétfő délutánig jobbára felhőtlen, napos idő várható, majd a késő délutáni, esti órákban északnyugat felől egy hidegfront vékony, szakadozott felhőzete éri el hazánkat, amelyből a Dunántúlon helyenként, az északi, északkeleti megyékben elvétve előfordulhat zápor, zivatar, ugyanakkor az ország nagy részén nem lesz csapadék – jelenti az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Vasárnap a déli szél főleg az Észak-Dunántúlon megélénkül, a Fertő térségében megerősödik. Hétfőn a délnyugati, majd az északnyugatira forduló szelet kísérik élénk, többfelé erős lökések. 

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 13 és 20 fok között alakul, de az északi völgyekben hidegebb is lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet hétfőn 30 és 36 fok között valószínű.

Észak-, Északnyugat-Európa felett több ciklon örvénylik. A hideg- és melegfrontjaikhoz kapcsolódó felhőzónáikból szórványosan eső, zápor, helyenként zivatar is előfordul.

Kontinensünk középső és déli, délkeleti tájain ugyanakkor egy nagy kiterjedésű magasnyomású légköri képződmény helyezkedik el. A leszálló légmozgásnak köszönhetően alig zavarják felhők a napsütést, általában száraz, nyaraló idő van. Erre számíthatunk a Kárpát-medencében is, hétfő estétől azonban egy északnyugat felől közeledő hidegfront is beleszól időjárásunk alakulásába.