Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A nyílt tenderfelhívást az ajánlatkérő NIF Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. közölte az uniós közbeszerzési közlönyben.

A 13 vasútállomás - illetve megállóhely - a következő: Balatonaliga, Szabadisóstó, Szabadifürdő, Balatonszéplak-felső, Zamárdi, Szántód-Köröshegy, Balatonföldvár, Balatonszárszó, Balatonszemes, Balatonlelle, Balatonboglár, Bélatelep és Balatonfenyves. Feladat a felvételi épületek és azok előtereinek a rekonstrukciója, illetve a peronok akadálymentesítése. A kivitelezési idő valamennyi állomásnál 12 hónap. A munkákat az uniós Integrált Közlekedésfejlesztési Operatív Program (IKOP) finanszírozza.

Ajánlatot az tehet, akinek az elmúlt három lezárt üzleti évben vasúti közlekedéshez kapcsolódó magasépítési és/vagy mélyépítési létesítmény/építmény kivitelezésből legalább - állomásonként változóan, de - legalább nettó 150-460 millió forint árbevétele származott.

Az ajánlattételi határidő május 2. Az értékelésnél 70 súlyszámmal szerepel az ár és 30 súlyszámmal a minőség. A becsült ellenértéket most sem közölte a NIF.

A Napi.hu egy nappal ezelőtt közölte, hogy külön-külön lehet 15 Észak-balatoni vasútállomás felújítására ajánlatot tenni, de nincs kizárva, hogy az összeset egy cég nyeri meg. A becsült ellenértékeket most sem közölte a NIF.