Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A K&H márka több módon támogatja a Sziget Fesztivált. Egyrészt anyagi hozzájárulást ad a szervezőknek, másrészt alkalmi fiókot működtet a Szigeten, ahol ATM-eket is felállít. Mindemellett a Bank névadószponzora a sportjáték-helyszínnek, s önálló programot is szervez. A K&H az idén először vált a Sziget Fesztivál támogatójává. Névadó szponzora lett a közkedvelt sporthelyszínnek; bankfiókot és ATM-eket működtet a szigetlakók számára; mindezen felül pedig egy 500 négyzetméteres területen K&H királyi játékokat szervez az érdeklődőknek.

A K&H, a Sziget fesztivál bankjaként alkalmi fiókot is működtet a helyszínen, amely minden nap reggel 11-től, este 8-ig várja a szigetlakókat a szokásos lakossági szolgáltatásokkal; azaz itt is lehet majd készpénzt felvenni, átutalást indítani, valutát váltani, a Szigeten lévő vállalkozók, kereskedők pedig zsákos befizetéseiket is elintézhetik. De ha valaki "csak" befektetési lehetőségek, vagy lakáshitelek után érdeklődik, az ügyintézők tanácsadással is szívesen állnak rendelkezésükre.

Igazi meglepetést jelentenek az idén a rendhagyó kivitelben készülő készpénzkiadó-automaták. Az elmúlt évekhez képest több, összesen 8 K&H-s automata szolgálja majd a szigetlakók kényelmét, amiket megtalálni sem lesz nehéz, hiszen négy méter magas díszletbe öltöznek. Akinek készpénzre van tehát szüksége nem kell mást tennie, mint keresni a kapcsolódó mesehősöket, az Aranyatojást tojó tyúkot, Aladdin csodalámpáját, az Aranyszőrű bárányt és az Aranyhalat.