Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Az Envirotis Holding egyik leányvállalata, a Terra-Log Mélyépítő Kft. dolgozhat összesen nettó 24 milliárd forintért a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. és az ugyancsak állami Nitrokémia Zrt. által meghirdetett projekteken - írja az Elektronikus Közbeszerzési Rendszerben közzétett összegzésre hivatkozva a 24.hu.

A feladat a volt Peremartoni Vegyipari Vállalat berhidai gyárterületén lévő iszaptároló kazetták kármentesítése 7,9 milliárd forintért, valamint a Gyöngyösoroszi Ércbánya-bezárás VI. üteme 16 milliárd forintért. A projektekben közös, hogy a környezeti kárelhárítást uniós támogatással finanszírozzák.

A Terra-Log nem egymagában végzi a berhidai kármentesítést, két alvállalkozót jelölt meg a Mészáros-csoportból: saját tulajdonosát, az Envirotis Holdingot és annak egyik leánycégét, a Tatai Környezetvédelmi Zrt.-t.

Az Envirotisban tavaly áprilisban szerzett a Mészáros Lőrinc felcsúti milliárdos cégcsoportjához tartozó Status Next Környezetvédelmi Magántőkealap egyedüli irányítást - írja a lap.