Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Az állami kezdeményezésként létrejött Digitális jólét alapcsomagot (DJA) elérhető árazással kínálja a Vodafone: az 1 GB adatforgalmat tartalmazó csomag 1113 forintos áron vásárolható meg egy év hűségidő vállalása esetén. A szolgáltatás havidíja az internet áfacsökkentése következtében 2018. január 1-től 990 forint lesz - derül ki a mobilszolgáltató közleményéből.

A Digitális jólét alapcsomag bevezetésével a Vodafone újabb lépést tesz azért, hogy a Gigabit Magyarország víziója mielőbb valósággá válhasson - mondta el Alexandre Froment-Curtil, a Vodafone Magyarország vezérigazgatója.

Amennyiben a készülékük erre alkalmas, a Digitális jólét alapcsomagot választó ügyfelek számára is elérhetővé válik a Vodafone 4G és 4G+ hálózata. A csomagban foglalt 1 GB-os adatforgalmat az ügyfelek használhatják akár EU roamingra is - teszi hozzá a vállalat.

A Vodafone nagyon fontosnak tartja, hogy mindenki egyenlő esélyekkel induljon a digitális világban, a technológiai tudást és innovációt a lehető legtöbb ember számára elérhetővé tegye. Ezt a célt szolgálja a Vodafone Magyarország Alapítvány által indított Digitális iskola program, amelynek keretében az ország 25 iskolájában több mint 6500 hátrányos helyzetű gyermekeket támogatunk digitális eszközökkel és eszközönként havi 3 GB mobilinternet hozzáféréssel - mondta Budai J. Gergő, a Vodafone vállalati kapcsolatokért felelős vezérigazgató-helyettese, aki szerint a most bevezetett Digitális jólét alapcsomag is ehhez a célhoz visz közelebb.

Deutsch Tamás, Digitális jólét programért (DJP) felelős miniszterelnöki biztosa szerint a program legfontosabb célkitűzése, hogy minden polgár a digitalizáció nyertesévé váljon. A szolgáltatók számára nyár elején nyílt meg a pályázati lehetőség a Digitális Jólét Alapcsomag állami védjegyhasználatára és a szerződésben vállaltak szerint 45 napjuk lenne arra, hogy a kínálatukban is megjelenítsék a Digitális jólét alapcsomagot, de minden szolgáltatónál szinte azonnal megjelenik a kínálatban - tette hozzá.