Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Az eredmény a Közbeszerzési Értesítőben jelent meg és az ajánlatkérő BMGE tette közzé. A nyertessel az egyetem május 31-én kötötte meg a szerződést. A tájékoztató kitér arra, hogy a pilótaképzéssel kapcsolatos gyakorlati képzési szolgáltatás a szerződéskötéstől számított 6 képzési féléven keresztül történik. A növendékek száma - félévenként - 5-20 fő.

A nyertes cég honlapja négy darab egymotoros oktató gépet mutat be, de rendelkezik három szimulátorral is, amelyek közül kettő Airbus vezetés gyakorlására alkalmas.

A BMGE honlapja így jellemzi a náluk folyó képzést: "Olyan repülőmérnöki ismeretekkel rendelkező szakemberek képzése, akik a megszerzett elméleti és gyakorlati tudás birtokában további jelentős képzés nélkül megfelelnek a közforgalmi repülésben működő légitársaságok felvételi követelményeinek másodpilóta / első tiszt munkakörbe. Az elméleti képzés a moduláris ATPL képzéseknél átfogóbb és mélyebb ismeretanyagot ad át, a közlekedésmérnöki és a gépészmérnöki kar oktatóinak segítségével. A gyakorlati képzést a légitársaságok elvárásainak megfelelő, nagygépes szemlélettel folytatjuk, aktív közforgalmi pilótaoktatók részvételével. A képzés végén az szakdolgozat mellett a Nemzeti Közlekedés Hatóság közforgalmi pilóta vizsgáit is teljesíteni kell."